20 години фирма

20 години фирма

Всичко започна през март 1992 г., когато фирма „Век-хотелски консумативи” беше създадена с една основна цел пред  екипа ú: да стане лидер в производството на хотелски консумативи. 20 години ние инвистираме в развитие и нови технологии. Разполагаме с най-високопроизводителните машини. Нашата производствена база, построена върху 3000 кв.м., е обурудвана по най-високите европейски стандарти. Нашият висококвалифициран персонал е с безкомпромисен стремеж към профисионално експертно обслужване. Инвестирахме в разработването на нови природосъобразни продукти. Създадохме собственно дизайнерско студио, за да можем да предложим уникални дизайнерски решения на всеки един от нашите клиенти. Всичко това ни дава възможмост да предложим минимални срокове за изпълнение на персонализирани поръчки – независимо от количествата,  да предоставим досие за качество и природосъобразност на изпозваните суровини, да предложим възможно най-конкурентната цена на произвежданите от нас висококачествени продукти. През 2011 г., след 19 години посветени на една идея,  в крак с бързо развиващия се пазар с най-високи стандарти, фирма „Век – хотелски консумативи” беше наградена със Златен приз „Лидер в производството на хотелски консумативи,” на международната туристическа борса „Ваканция и Спа Експо.” Но това не е най-голямата награда която сме получавали. Най-голямата награда за нас не може да се опише с думи, но може да се види на лицето на всеки Ваш клиент използвал произведените от нас консумативи по време на своя релаксиращ престой във вашия хотел. Това е истинското ни признание. То ни стимулира в нашата отдаденост да се развиваме и спечели повече от 300 хотела и корпоративни клиенти, избрали за дългогодишен партньор марка „Век-хотелски консумативи.”

Актуално
сапуни

box

Златен приз „Лидер в производството на хотелски консумативи за 2010 г.”
По време на международната туристическа борса проведена през месец Февруари 2011 г.,
фирма „Век–хотелски консумативи” ЕООД беше наградена от списание „Туризъм и отдих” и
организаторите на международната туристическа борса „Ваканция и Спа Експо” със златен приз
„Лидер в производството на хотелски консумативи за 2010 г.”

arrow

Актуално
сапуни

box

Всичко започна през март 1992 г., когато фирма „Век-хотелски консумативи” беше създадена с една основна цел пред  екипа ú: да стане лидер в производството на хотелски консумативи. 20 години ние инвистираме в развитие и нови технологии.

arrow

Актуално
сапуни

box

фирма "Век - Хотелски консумативи"  чества 25 години

arrow

Актуално
сапуни

box

На официална церемония в Централния военен клуб в София - Ивелин Кръстев  получи годишната награда „Успешен мениджмънт в производството на хотелски конумативи“. Събитието “Дестинация България – „Българските общини – туризъм, култура, бизнес“ е под патронажа на Министерството на културата и отличи общини, инвеститори и мениджъри с изключителен принос за развитието на туризма в България.

arrow

Актуално
сапуни

box

Проект BG16RFOP002-2.089-2452 – “Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19”.
Цел и очаквани резултати: Осигуряване на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19; постигане на положителен ефект и запазване на дейността;

arrow